beriso insulation banner

BERISO: de toekomst van isolatie

BERISO isolatiematerialen zijn ontstaan uit de vraag naar prefab isolatieoplossingen. Kant-en-klare elementen met isolatie en afwerking in één. Deze BERISO isolatiematerialen worden op maat bij jou geleverd. Bespaar veel tijd, energie en ruimte door te kiezen voor isolatie en afwerking in één.

Voordelen van BERISO isolatiematerialen

  • Kant-en-klare prefab elementen
  • Supersnel te verwerken
  • Altijd een oplossing op maat
  • Strakke afwerking
  • Brandvertragende werking

Op maat gemaakt en snel bezorgd

We hebben BERISO isolatiematerialen standaard op voorraad, waardoor we snel kunnen schakelen om  jou van maatwerkoplossingen voorzien. We zorgen ervoor dat jouw isolatiematerialen snel bezorgd worden. De efficiëntie op de bouwplaats of in de werkplaats is nog nooit zo hoog geweest!

Nieuwbouw en renovatieprojecten isoleren met BERISO

De BERISO producten zijn geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten en geschikt voor isoleren van zowel binnenuit als van buitenaf. Isoleer jouw muur, vloer, kelder, dak, plafond of verdiepingsvloer met één van de BERISO producten. Wil je weten welk isolatiemateriaal het meest geschikt is voor jouw project? Neem contact op met onze professionals via 0518-432325 of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Van BERISO XPS Kantplanken tot PIR-panelen

Een veel toegepast isolatiepaneel is de BERISO XPS Kantplank die dient als koudebrug isolatie bij bijvoorbeeld vloerconstructies, onder kozijnen en bij schuifpuien. Deze kantplank is voorzien van een houtvezelcementplaat of vezelcementplaat en vervangt enkele lagen metselwerk. Een slimme en eenvoudige oplossing! Naast XPS Kantplanken zijn panelen met een kern van PIR-hardschuim erg populair. PIR is ultrasterk, slank en erg licht van gewicht. Dat maakt de BERISO isolatiematerialen eenvoudig toepasbaar.

Het BERISO assortiment bestaat uit:
BERISO Kantplank
BERISO Pirlak LUXE
BERISO Pirgips
BERISO Pir OSB
BERISO Pir underlayment
BERISO Pir Houtwolcement
BERISO Pir Fermacell
BERISO Renovatie Dakplaat
BERISO Hennep-element

Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
info@isolatiehandel.nl
Wij geven binnen 24 uur antwoord
Bezoek
Gezellig! De koffie staat klaar. 

Je vindt ons aan de Ljouwerterdyk 3
9073 LP  te Marrum in het prachtige Fryslân
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen
Socials
Beoordelingen
© Copyright 2022 - Isolatiehandel.nl - Alle Rechten voorbehouden