De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel

Dakisolatie voor binnen-en buitenzijde

Dakisolatie van Isolatiehandel.nl

Dak isoleren? Slim idee! Wist je dat 30% van de warmte in een gebouw via het dak verloren gaat? Bij Isolatiehandel.nl vind je dakisolatie voor zowel hellende als platte daken en voor isoleren van zowel binnenuit als van buitenaf! 

Lees meer

Voor ieder dakisolatie project kun je bij ons terecht. Koop hier jouw dakisolatie producten, of laat je eerst adviseren door één van onze isolatieprofessionals. Samen maken we jouw project tot een succes!

Dakisolatie voor binnen en buitenzijde

Daken kunnen van binnenuit en van buitenaf geïsoleerd worden. Koudebruggen voorkomen en daardoor het dak optimaal isoleren? Dan is isolatie van buitenaf een goed idee. Bij renovatieprojecten is dat vaak niet mogelijk en is isolatie van binnenuit middels na-isolatie de enige optie. Is dit bij jou het geval? Niet getreurd! Isolatiehandel.nl heeft een ruim aanbod van op maat gemaakte BERISO elementen voor isolatie van binnenuit.

Prettiger binnenklimaat

Veel van je kostbare warmte verlaat het huis via het dak. Reden te meer om ook deze degelijk te isoleren. Naast een flinke besparing op je energienota, draagt dakisolatie ook bij aan een prettiger binnenklimaat.

PIR-dakisolatie: hoge isolatiewaarde & ultradun!

Één van de meest toegepaste materialen voor dakisolatie van binnenuit zijn PIR gipsplaten. PIR-hardschuim staat bekend om de zeer hoge isolatiewaarde, de panelen zijn licht van gewicht en ultradun. De PIR gipsplaat is een afwerk- en isolatieplaat in één waardoor dit een snelle en duurzame isolatie oplossing is voor de binnenkant van koude daken. Naast PIR gipsplaten kun je bij Isolatiehandel.nl ook terecht voor PIR platen die zijn afgewerkt met folie. Deze platen zijn zowel geschikt voor isolatie van binnenuit en buitenaf, als voor hellende en platte daken. Wil je weten welk isolatiemateriaal het meest geschikt is voor jouw project? De isolatie professionals van Isolatiehandel.nl staan voor je klaar!

Isoleren van buitenaf + zonnepanelen

Een project voorzien van dakisolatie van buitenaf? Bij Isolatiehandel.nl vind je zelfdragende dakelementen van PIR isolatie! De dakelementen zijn geschikt voor elke soort dakbedekking; pannen, leien, grind en zelfs zonnepanelen! Een plat dak voorzien van isolatie van buitenaf? Met steenwol creëer je maximale brandvertraging en geluidsdemping. Ook vind je bij Isolatiehandel.nl XPS isolatie voor het omgekeerde dak en is EPS isolatie de meest gunstige optie wat betreft prijs/kwaliteitverhouding.

Ecologisch verantwoorde isolatiematerialen

Met onze producten bouwen we samen met jou aan een duurzamere wereld. Jouw project voorzien van ecologisch verantwoorde isolatiematerialen? Isolatiehandel.nl heeft isolatieplaten die bijdragen aan een positieve CO2 balans. Onze milieuvriendelijke platen zijn gemaakt van hennep, of van Pavatextil (katoenvezel) en hebben een goede isolatiewaarde. Daarnaast zijn deze panelen geschikt voor meerdere toepassingen zoals wand- en spouwisolatie, plafond en verdiepingsvloer isolatie.

Isolatiemateriaal voor jouw dak kopen?

Voor de aanschaf van jouw gewenste isolatiematerialen tegen scherpe prijzen ben je bij Isolatiehandel.nl aan het juiste adres. Door onze in-house productie kunnen wij jouw isolatiematerialen snel leveren! Bestel jouw gewenste isolatieproducten in onze webshop, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Advies op maat nodig? Je kunt onze isolatie professionals bereiken via 0518-432325!


Filter gebruiken

Toepassing

Dikte isolatie in mm

Lengte in mm

Breedte in mm

Rd-waarde

Merk

Prijs

Dakisolatie voor binnen-en buitenzijde

Toont alle 438 resultaten