De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel

Duurzame bijdrage horecaproject ‘De Groote Wielen’

Met veel plezier hebben wij een mooie duurzame bijdrage mogen leveren aan het prachtige horecaproject ‘de Groote Wielen’. De bijzondere vorm van het piramidedak is optimaal geïsoleerd met het dakelement van Unilin Insulation, de Usystem Roof DS Easy Airtight. Dit dubbelschalige element heeft een grote constructieve sterkte en een luchtdichte veer, geschikt voor rieten dakbedekking. De vleugel naast de piramide is voorzien van een schijndak (oftewel een nepdak) dit om al het installatiewerk te verbergen. De basis van dit schijndak is een daksandwichpaneel van SAB profiel. Ideaal als je snel wil bouwen. Ze zijn waterdicht en het lichte gewicht maakt ze voor vele toepassingen geschikt. Kortom Groote Wielen gaat voor het maximaal haalbare rendement op het gebied van isoleren! Volgende week dinsdag op 28 februari gaan ze open. “Tijd voor het groote genieten op culinair gebied”. Succes met dit prachtige project op een werkelijke toplocatie!

Wil je meer weten over de toegepaste innovatieve isolatiematerialen? Vraag het aan een van onze isolatie experts of mail naar info@isolatiehandel.nl

groote wielen leeuwarden
Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
Falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel