De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel

Projecten

RENOVATIE KERK

PIRGIPS

_______

PIR-gipsplaten
In het Friese Jirnsum is een prachtige kerk omgetoverd tot woning. De wanden zijn afgewerkt met PIR-gips elementen die op een licht regelwerk gemonteerd zijn. Voor een naadloze afwerking zijn de PIR-gipsplaten met afgeschuinde kanten en een overlap aan de langszijde gebruikt. Het resultaat is echt verbluffend!
Uitvoering is gedaan door de Timmermantsjoender uit Garijp.

Lees meer
NIEUWBOUW LOODS

Sandwichpanelen

_______

Voor de nieuwbouw van deze loods in Broeksterwoude zijn geïsoleerde dak- en wandpanelen gebruikt. Het zetwerk is door Isolatiehandel.nl in verschillende kleuren geleverd. Je kunt hier goed zien wat gevelbeplating met de uitstraling van een pand doet!

BELEEFCENTRUM

Kantplanken

_______

Het Beleefcentrum in Kornwerderzand: een uniek project dat zeker opvalt! De gevels van het Beleefcentrum zijn afgewerkt met XPS-isolatie en cementvezelplaat in de kleur antraciet. Het ontwerp is van GEAR architecten en is uitgevoerd door Bouwgroep Dijkstra Draisma.

Lees meer
SCHUURWONING

Indaten dakplaten

_______

In Holwerd is een bijzondere schuurwoning gebouwd. Wij hebben ons steentje bijgedragen door roestvormige Indaten dakplaten van Arcelor Mittal te leveren. Een plaatje toch?

Lees meer
11STEDENHAL

Kantplanken

_______

Hét schaatsmekka van de hoofdstad van Friesland, Leeuwarden! Voor deze prachtige 11stedenhal mochten wij kantplanken leveren. Als dat geen mooie schaatsprestaties op gaat leveren...

 

Lees meer
REFIT

Gevelbeplating

_______

Deze loods in Buitenpost laat een geslaagde combinatie van golfplaten met sandwichpanelen zien. Ook hier kun je goed zien wat gevelbeplating doet met de uitstraling van het pand. Een mooi stukje bouwwerk, vinden we zelf!

 

Lees meer
ROTSWAND

Kooltherm isolatie

_______

Weer zo’n uniek project: een rotswand in Diveworld Enschede! Wij hebben de basis voor de rotswand geleverd. Kooltherm isolatiemateriaal heeft een brandvertragende werking en is eenvoudig te bewerken. Net echt toch, die rotsen?!

Lees meer
ZOLDERRENOVATIE

ZOLDERRENOVATIE

_______

De zolder van dit Rijksmonument in Enspijk hebben we voorzien van na-isolatie! “Het verschil is enorm! Niet alleen qua temperatuur boven, maar ook beneden blijft het nu een stuk warmer. En de isolatie werkt goed tegen geluid. Boven is het nu heel stil!’, aldus de klant. Voor dit project zijn PIR-gips elementen gebruikt.

Lees meer
HENNEP ISOLATIE

PIR-gipsplaten

_______

Hennep is duurzaam, veelzijdig en gemakkelijk te plaatsen. Dit mooie ECO product is dus echt toekomstbestendig en goed voor het milieu.

Lees meer
SANDWICHPANELEN ANTRACIET

SANDWICHPANELEN ANTRACIET

_______

Door het gemak van de sandwichpanelen wisten de installateurs het dak binnen een paar uurtjes weer volledig dicht te leggen.

Lees meer
Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
Falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel