De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel

Isolatiehandel in de prijzen bij FD Gazellen Awards 2022!

Elk jaar worden de FD Gazellen Awards uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De sfeer was bij ons dan ook uitzinnig toen wij hoorden dat Isolatiehandel genomineerd was als snelst groeiende bedrijf in de categorie middelgrote bedrijven in de regio Noord!

#5 middelgrote bedrijven regio Noord
Op 22 november vertegenwoordigden Rommy en Martin Isolatiehandel tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Awards in Amsterdam. Met trots kunnen wij mededelen dat wij van de 11 deelnemers in deze categorie op de vijfde (!) plek zijn geëindigd! Een prachtige prestatie, al zeggen we het zelf.

Een award die naar meer smaakt
Ook nu (bijna een maand later) wordt er nog veel over deze prestatie gesproken. We hebben ontzettend veel reacties en felicitaties mogen ontvangen, waarvoor hartelijk dank! De prijs voelt als een kroon op ons werk. Het motiveert ons elke dag het beste uit onszelf te halen. Alleen zo blijven we innoveren en groeien. Deze prestatie smaakt zeker naar meer!

Vijfde plek bij FD Gazellen Awards 2022!
Op 22 november vertegenwoordigden Rommy en Martin Isolatiehandel tijdens de uitreiking van de FD Gazellen Awards in Amsterdam. Met trots kunnen wij mededelen dat wij van de 11 deelnemers in de categorie middelgrote bedrijven in de regio Noord op de vijfde (!) plek zijn geëindigd! Een prachtige prestatie, al zeggen we het zelf. We hebben ontzettend veel reacties en felicitaties mogen ontvangen, waarvoor hartelijk dank! De prijs voelt als een kroon op ons werk. Het motiveert ons elke dag het beste uit onszelf te halen. Alleen zo blijven we innoveren en groeien. Deze prestatie smaakt zeker naar meer!

fdgazellen awards! isolatiehandel in de prijzen
Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
Falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel