PIR isolatie

PIR isolatie

PIR isolatie is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van een alu meerlagen complex of stucco folie. Toepassing voor DAK - WAND - VLOER - SPOUW

Lees meer

PIR Isolatie. 

PIR staat voor Polyisocyanurate. Dit is een van de meeste veelzijdige isolatiematerialen. PIR is bijzonder licht en realiseert goede isolatiewaarden. Om deze redenen is PIR bij ons niet alleen een van de meest verkochte isolatiematerialen. PIR wordt gebruikt voor het isoleren van nieuwe- en bestaande gebouwen. Toepassingen zijn onder meer muren, daken, plafonds maar ook vloeren.

Lambdawaarde PIR isolatie
Als je gaat isoleren is de lambdawaarde (=warmtegeleiding) van het isolatiemateriaal erg belangrijk. Hoe lager de lambdawaarde, hoe beter het materiaal isoleert. Dus hoe lager de warmtegeleiding, hoe hoger de isolatiewaarde. De isolatiewaarde wordt weer uitgedrukt in een Rd-waarde. Hoe hoger dit getal, des te meer warmte wordt binnengehouden. Afhankelijk van het merk heeft PIR-isolatie een lambdawaarde van gemiddeld 0,021 W/mK. Hierin onderscheidt het materiaal zich duidelijk van vergelijkbare materialen zoals EPS, steenwol of glaswol. Het materiaal is in diverse afmetingen verkrijgbaar en bovendien eenvoudig op maat te zagen met een handzaag of cirkelzaag.

Isolatiehandel.nl is jouw isolatiespecialist als het gaat om advies op het gebied van dak-, wand-, vloer- of spouwisolatie. De kennis die wij in de afgelopen 27 jaar hebben opgedaan willen wij graag met je delen om energie te besparen en een aangenamer wooncomfort te creëren. PIR isolatie is een hoogwaardig thermisch isolatiemateriaal dat de hoogste Rd-waarde heeft in vergelijking met andere materialen.

Voordelen PUR/PIR
Het grote voordeel van PUR/PIR tegenover andere isolatiematerialen is de isolatiewaarde. PUR/PIR heeft een lambdawaarde tussen 0.022 en 0.027 W/mK.
Met PUR/PIR isoleer je dus beter met dezelfde dikte. Je isoleert hierdoor slanker en kosten-efficiënter én je behoudt meer ruimte.
Nog een voordeel is dat PIR isolatie geen irritatie aan ogen, huid en luchtwegen veroorzaakt.

Vergelijk de isolatiewaarden van onze meestgebruikte isolatiematerialen!
Download tabel

PIR isolatie online te bestellen:

Afmeting 1200 x 2400 mm, randafwerking recht
Dikte: 20 – 30 – 40 – 50 – 60 – 70 – 80 – 100 – 120 – 140 mmAfmeting  1200 x 600 mm, randafwerking recht
Dikte: 20 – 30 – 40 – 50 – 60 – 70 – 80 – 100 – 120 – 140 mm
Neem contact met ons op wanneer de gewenste dikte of maatvoering er niet bij staat, vaak hebben we gelegenheidspartijen. Informeer ook voor isolatieoplossingen en maatwerk.

Toepassing

Dikte in mm

Lengte in mm

Breedte in mm

Rd-waarde

Merk

Kleur

Prijs

PIR isolatie

Resultaat 1–16 van de 58 resultaten wordt getoond

Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
info@isolatiehandel.nl
Wij geven binnen 24 uur antwoord
Bezoek
Gezellig! De koffie staat klaar. 

Je vindt ons aan de Ljouwerterdyk 3
9073 LP  te Marrum in het prachtige Fryslân
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen
Socials
Beoordelingen
© Copyright 2022 - Isolatiehandel.nl - Alle Rechten voorbehouden