De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel
maatwerk isolatie bij isolatiehandel.nl

Maatwerk isolatie

Isoleren staat hoog op de agenda bij particulieren, bedrijven en de overheid. Het lijkt wel alsof iedereen vandaag de dag bezig is met het isoleren van zijn woning, kantoorpand, tuinhuisje of garage. Hoe fijn is het dan dat jouw isolatiematerialen al op maat worden geleverd?! Dit bespaart jou natuurlijk enorm veel tijd! De materialen van Isolatiehandel zijn erg gebruiksvriendelijk. Door de eenvoudige verbindingen kan het materiaal nog sneller geplaatst worden!

Ruimtebesparing op de bouw/werkplaats

Naast tijd bespaart maatwerkisolatie van Isolatiehandel jou ook behoorlijk veel ruimte in- en rondom jouw huis, of op jouw werkplaats! Het geleverde isolatiemateriaal hoeft niet meer op maat gesneden te worden, maar kan gelijk geïnstalleerd worden in de desbetreffende ruimte! Alles bij elkaar scheelt dit enorm in arbeidskrachten, ruimte en tijd!

Isolatiehandel: sterk in isolatie

Bij Isolatiehandel kun je al jaren terecht voor de beste isolatiematerialen. Voor elke klus vind jij geschikt isolatiemateriaal. Bekijk en bestel stel jouw gewenste kantplanken, PIR isolatie, eco isolatie, isolatie voor wand, vloer of dak in onze webshop of neem contact op met onze isolatieprofessionals via 0518-432325. Zij helpen je graag verder.

Maatwerk uit eigen werkplaats

Al jaren produceren wij verschillende isolatiematerialen voor verschillende toepassingen in onze eigen werkplaats. Onze machines zorgen er bovendien voor dat wij maatwerk kunnen leveren. Kantplanken produceren wij in onze eigen werkplaats, en daarnaast kunnen we vele andere soorten plaatmaterialen verlijmen. Wil jij weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van verlijmen, prefabriceren, kantrechten en  sponningen? Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan.

Maatwerk isolatie snel in huis

Naast onze eigen werkplaats waar we veel producten op maat maken, transporteren wij ook zelf de materialen. We zijn daardoor flexibel en leveren ons isolatiemateriaal door heel Nederland. Al 27 jaar zijn wij een landelijk familiebedrijf met een regionaal karakter. Wij staan daarom ook altijd voor je klaar met het beste advies voor jouw isolatieklus. Kunnen wij je helpen? Neem contact op via 0518-432325 of bestel jouw gewenste materialen hier in onze webshop!

Voorbeelden van maatwerk isolatie bij Isolatiehandel.nl

Prefab isolatieTH_Beriso pir + OSB 1

Wij verkopen prefab isolatie van BERISO. Kant-en-klare elementen met isolatie en afwerking in één. Door ons in eigen werkplaats gefabriceerd en op de door u gewenste maat geleverd. Bespaar veel tijd en energie door te isoleren en afwerken in één. De voordelen van prefab isolatie:

  • Kant en klare elementen
  • Supersnel te verwerken
  • Oplossing op maat
  • Strakke afwerking
  • Brandvertragende werking

KantplankenKantplank

De kantplank is een geëxtrudeerde polystereenplaat voorzien van een cementgebondenvezelplaat ter voorkoming van koudebruggen in de fundering. De kantplank vervangt enkele lagen metselwerk en voorkomt het optrekken van vocht. De voordelen van kantplanken:

  • Vochtongevoelig
  • Maatwerk leverbaar
  • Geen koudebrug
  • Uitstraling betonlook

Renovatieplaat Renovatieplaat

BERISO Renovatieplaten bestaan uit een PIR hardschuimplaat met 2-zijdig alu meerlagen complex voorzien van 3 tengels voor het na-isoleren van bestaande hellende daken. Deze plaat wordt rechtstreeks op het houten dakbeschot gemonteerd.

Verlijmen plaatmateriaal

Op het gebied van verlijmen, prefabriceren, kantrechten en sponningen er is veel mogelijk. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag gelijk een offerte aan

Offerte aanvragen

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
geef hier aan hoeveel m2 je totaal nodig hebt
Naam
E-mail
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief
Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
logo falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel