De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel

SUBSIDIE

De Nederlandse overheid heeft nieuwe regels voor subsidies op isolatie aangekondigd. Hieronder een samenvatting:

Huiseigenaren moeten eerst hun energielabel raadplegen of bezoeken verbeterjehuis.nl voor specifieke verduurzamingstips voor hun woning. Er zijn meldcodelijsten beschikbaar voor diverse types isolatiemateriaal, inclusief de minimale dikte die nodig is om aan de isolatiewaarde (Rd-waarde) te voldoen. Huiseigenaren kiezen welke maatregelen ze willen nemen en checken of deze op de meldcodelijst staan. Als de maatregel op de meldcodelijst staat, kiezen ze de meldcode voor deze maatregel en kopen deze aan. Als de maatregel niet op de lijst staat, kunnen ze nog steeds een aanvraag indienen, maar moeten ze dan wel product beschrijving en technische documentatie meesturen.

Huiseigenaren moeten goede afspraken maken met hun uitvoerder en zorgen dat de geïnstalleerde maatregelen voldoen aan de eisen van de overheid. Een andere belangrijke verandering in de nieuwe subsidieregels is dat huiseigenaren nu slechts één isolatiemaatregel hoeven te nemen om in aanmerking te komen voor 15% terugbetaling van de kosten. Dit betekent dat huiseigenaren niet langer verplicht zijn om verschillende isolatiemaatregelen te nemen voordat ze subsidie kunnen aanvragen.

Daarnaast kunnen huiseigenaren nu ook zelf de materialen kopen voor de isolatiemaatregel, in plaats van verplicht te zijn om deze te kopen via een erkende leverancier. Dit geeft huiseigenaren meer flexibiliteit en keuzevrijheid bij het maken van isolatie-investeringen, en maakt het makkelijker om de juiste producten te vinden die voldoen aan de eisen van de overheid. Lees meer over deze stappen op: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/isde/woningeigenaren/stappenplan-woningeigenaren

subsidie op isolatiemateriaal
Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
logo falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel