Alles voor de Thuisklusser

Wil je jouw woning, kantoor, garage of tuinhuis isoleren? Goed idee! Het isoleren van je huis zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar zorgt ook voor ultiem wooncomfort. Last van tocht, geluidsoverlast en grote temperatuurverschillen in jouw huis? Isolatiehandel.nl kan je helpen. Wij zijn er zowel voor de zakelijke als particuliere markt. Natuurlijk geven onze isolatieprofessionals jou advies op maat zodat jij als thuisklusser een optimaal resultaat neer kunt zetten!

Zelf je huis isoleren? Bestel jouw isolatiematerialen online

Ben jij erg handig als het gaat over klusjes in huis opknappen, dan kun je ook zelf je huis isoleren! Wist je dat onze isolatiematerialen ontzettend eenvoudig toe te passen zijn? Daarnaast kunnen wij veel isolatiematerialen op maat aanleveren. Op het gebied van verlijmen, prefabriceren, kantrechten en sponningen is er veel mogelijk. Zo is jouw isolatieklus zo gepiept! Neem contact op met onze isolatieprofessionals voor advies op maat of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Isolatiehandel voor de particuliere markt

Bij ons ben jij als thuisklusser niet alleen aan het juiste adres voor isolatiemateriaal, maar ook voor bijvoorbeeld dakpanelen en bevestigingsmaterialen. Wij helpen jou om de geschikte materialen te kiezen voor jouw isolatieproject. Of het nu gaat om wand-, vloer- of dakisolatie: bij Isolatiehandel.nl slaag je altijd! Bekijk en koop eenvoudig de isolatiematerialen in onze webshop. Wij zijn er voor de zakelijke en de particuliere markt!

Huis isoleren? Een goede investering!

Steeds vaker kiezen particulieren ervoor hun huis te isoleren om geld te besparen op de energierekening. Isolatie zorgt niet alleen voor minder stookkosten in de winter, maar ook voor minder warmte en aircokosten in de zomer. Zo profiteer jij dus het hele jaar door van jouw investering. Wist je dat je als eigenaar van de woning 30% van de investering in isolatie terug kunt krijgen middels subsidies? Lees de voorwaarden op onze ‘Subsidie op isolatie’ pagina!

Isolatiemateriaal voor jouw thuisklus

Voor de beste isolatiematerialen met een scherpe prijs, ben je bij ons aan het juiste adres. Door onze in-house productie hebben wij grote voorraden en kunnen we jouw gewenste isolatiemateriaal snel leveren! Met ons eigen transport bezorgen wij de materialen door heel Nederland! Liever afhalen? Dat kan natuurlijk ook! Bestel de materialen voor jouw thuisklus hier in de webshop, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Advies op maat nodig? Je kunt onze isolatieprofessionals bereiken via 0518-432325.

Onze isolatiematerialen

Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
info@isolatiehandel.nl
Wij geven binnen 24 uur antwoord
Bezoek
Gezellig! De koffie staat klaar. 

Je vindt ons aan de Ljouwerterdyk 3
9073 LP  te Marrum in het prachtige Fryslân
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen
Socials
Beoordelingen
© Copyright 2022 - Isolatiehandel.nl - Alle Rechten voorbehouden