De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel

TIP!

Tijd is geld, en dat geldt zeker op de bouwplaats. Daarom hebben wij bij Isolatiehandel.nl de perfecte oplossing om sneller en beter te kunnen isoleren op de bouw: onze prefab producten. Onze kantplanken zijn bijvoorbeeld een uitstekend voorbeeld van hoe prefab producten tijd en geld kunnen besparen op de bouwplaats. Hier zijn 5 manieren waarop:

  1. Kantplanken zijn al vooraf geproduceerd, waardoor er op de bouwplaats minder tijd nodig is om ze te maken. Dit scheelt niet alleen tijd, maar ook arbeidskosten.
  2. De kantplanken zijn vaak al voorzien van een isolatielaag, waardoor er geen extra isolatiemateriaal nodig is op de bouwplaats. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld.
  3. Door de precisie waarmee de kantplanken geproduceerd worden, passen ze vaak perfect in elkaar, waardoor er minder tijd nodig is voor het aanpassen en afwerken. Dit zorgt ervoor dat de bouw sneller verloopt en er minder afval ontstaat.
  4. Kantplanken zijn vaak lichter dan traditionele bouwmaterialen, waardoor ze gemakkelijker te vervoeren en te plaatsen zijn. Dit scheelt tijd en vermindert het risico op verwondingen.
  5. Veel prefab producten, zoals kantplanken, zijn gemaakt van duurzame materialen, waardoor ze langer mee gaan en je op de lange termijn geld bespaart. Dit is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu.

Al met al zijn prefab producten zoals onze kantplanken een uitstekende oplossing voor efficiënte en duurzame isolatie op de bouwplaats. Bij Isolatiehandel.nl kun je terecht voor deze en andere prefab producten voor jouw bouwproject.

De tip van Isolatiehandel.nl
Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
logo falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel