Wand-en spouwisolatie

Wand-en spouwisolatie

Wand- en/of spouwmuurisolatie van Isolatiehandel.nl wordt gezien als één van de snelste, makkelijkste en voordeligste manieren om gebouwen te isoleren. 

Lees meer

De muren geven door deze isolatie minder kou af en de warmte wordt beter verdeeld over de ruimte. Isolatiehandel.nl heeft een uitstekende selectie isolatieproducten voor wand- en/of spouwmuren. We werken met de meest bekende en populaire soorten isolatiematerialen. Licht gewicht, sterk en met een uitstekende isolatiewaarde. Geschikt voor vloeren, daken, plafonds en allerlei andere doeleinden. Perfect voor renovaties.

Wand- & spouwisolatie bij nieuwbouw- en renovatieprojecten

Isolatie is de sleutel tot een duurzame toekomst en verlaagt de zogenoemde ecologische voetafdruk. Bij nieuwbouwprojecten wordt isolatie standaard toegepast, maar ook bestaande woningen, kantoren, garages en andere renovatieprojecten worden steeds vaker van wandisolatie voorzien. Zowel voor isolatie van nieuwbouwprojecten als na-isolatie van renovatieprojecten kun je bij Isolatiehandel.nl terecht. Ook op het gebied van verlijmen, prefabriceren, kantrechten en sponningen is er veel mogelijk! Bespreek de mogelijkheden met onze isolatieprofessionals.

PIR isolatieplaten voor muurisolatie

Panelen gemaakt van PIR-hardschuim worden veel gebruikt bij muurisolatie. PIR heeft een zeer hoge isolatiewaarde, is licht van gewicht en is druk vast. Bij Isolatiehandel.nl vind je verschillende isolatiepanelen met een kern van PIR. De PIR panelen zijn afgewerkt met gips of underlayment en hebben een dubbele functie; het betreft namelijk een afwerkplaat én isolatiemateriaal in één. Een super efficiënte isolatieoplossing met minimaal ruimteverlies binnenshuis! Advies nodig voor jouw isolatieproject? De isolatieprofessionals van Isolatiehandel.nl geven jou advies op maat!

Wand of spouw isoleren met hennep, EPS, glas- of steenwol

Iedere situatie is uniek, en voor iedere situatie heeft Isolatiehandel.nl geschikt isolatiemateriaal. Een duurzame keuze is bijvoorbeeld EPS isolatie dat volledig recyclebaar is. Ook isolatiemateriaal van hennep draagt bij aan een positieve CO2 balans en heeft daarnaast een goede akoestische demping. Glas- en steenwol zijn naast muurisolatie ook geschikt voor isolatie van vloeren en daken. Daarnaast is dit materiaal niet brandbaar. Voor ieder isolatie vraagstuk hebben wij de oplossing! Door onze in-house productie en de grote voorraden is jouw gewenste isolatiemateriaal ook nog snel geleverd!

Wand- of spouwmuurisolatie kopen?

De beste isolatiematerialen voor jouw wand of spouw, tegen scherpe prijzen, die vind je bij Isolatiehandel.nl! Bestel jouw gewenste isolatiematerialen in onze webshop, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wil je advies op maat en weten wat er mogelijk is qua maatwerk? Onze isolatieprofessionals zijn bereikbaar via 0518-432325 en helpen jou graag verder.


Toepassing

Soort

Dikte isolatie in mm

Breedte in mm

Rd-waarde

Merk

Prijs

Wand- en spouwisolatie

Resultaat 1–16 van de 311 resultaten wordt getoond

sterk in isoleren
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Iconen_website_email
info@isolatiehandel.nl
Wij geven binnen 24 uur antwoord
bezoek isolatiehandel
Bezoek
Gezellig! De koffie staat klaar. 

Je vindt ons aan de Ljouwerterdyk 3
9073 LP  te Marrum in het prachtige Fryslân
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen
Socials
facebookinstragramlinkedin
Beoordelingen
logo isolatiehandel klein
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl - Alle Rechten voorbehouden