2e keus isolatie

Lees meer

Ook onze S-keuze isolatiematerialen zijn een duurzame en voordelige keuze! Deze S-keuze producten beschikken over kleine schoonheidsfoutjes, maar kunnen zeker nog gebruikt worden. Voor een supervoordelige prijs schaf jij deze producten aan en ben jij nóg duurzamer bezig! Onze experts helpen jou graag met het uitzoeken van geschikte isolatiematerialen voor jouw project!

2e keus isolatie: duurzaam en voordelig!

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en ook wij doen daar graag aan mee. Samen met jou werken we aan een duurzamere toekomst voor mens en milieu. Met het isoleren van jouw woning, bedrijfspand of garage ben je al heel goed bezig, maar wist je dat je ook bij Isolatiehandel.nl terecht kunt voor 2e keus isolatie? Door het aanschaffen van deze isolatiematerialen zorg je ervoor dat deze reeds geproduceerde materialen niet vernietigd worden, maar juist een tweede kans krijgen! Als dat geen win-win situatie is!

Voordelige tweedekans isolatiematerialen

Door de aanschaf van deze tweede kans isolatiematerialen ben je niet alleen nóg duurzamer bezig, het is nog eens voordelig ook! De 2e keus PIR- en sandwichpanelen zijn over het algemeen nieuw en ongebruikt, waardoor het zonde is om deze materialen te vernietigen. Hoewel de panelen verschillende lengtes en kleuren hebben, zijn ze nog steeds goed te verwerken en geschikt voor meerdere toepassingen. Ben je op zoek naar goedkoop isolatiemateriaal? Dan zijn deze tweede kans isolatieproducten geschikt voor jou!

S-keuze isolatiematerialen

Naast 2e keus PIR- en sandwichpanelen heeft Isolatiehandel.nl ook grote partijen S-keuze panelen. Deze panelen zijn verkrijgbaar in lange lengtes en hebben dezelfde kleur, maar beschikken over kleine schoonheidsfoutjes. Daardoor zijn deze S-keuze materialen goedkoper dan andere isolatiematerialen, maar ook hierbij geldt dat ze zeker nog gebruikt kunnen worden. Ben jij benieuwd hoe jij deze S-keuze isolatiematerialen kunt toepassen op jouw project? Onze experts helpen jou graag verder!

Voordelige isolatiematerialen bij Isolatiehandel.nl

De aanschaf van isolatiematerialen is vaak niet goedkoop, maar zie jouw aankoop als een investering. Met het toepassen van isolatiematerialen kun je namelijk flink besparen op jouw energierekening! Door de verschillende tweede kans en S-keuze producten in ons assortiment, kun jij extra besparen op jouw investering in isolatiematerialen! Met onze grote voorraad, voordelige isolatiematerialen en experts die jou van goed advies voorzien, is het aanschaffen van isolatiemateriaal bij Isolatiehandel.nl een slimme keuze!  Kunnen wij je helpen? Neem contact op via 0518-432325 of bestel jouw gewenste materialen hier in onze webshop!


Toepassing

Dikte isolatie in mm

Breedte in mm

Rd-waarde

Merk

Kleur

Prijs

2e keus isolatie

Resultaat 1–16 van de 39 resultaten wordt getoond

sterk in isoleren
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Iconen_website_email
info@isolatiehandel.nl
Wij geven binnen 24 uur antwoord
bezoek isolatiehandel
Bezoek
Gezellig! De koffie staat klaar. 

Je vindt ons aan de Ljouwerterdyk 3
9073 LP  te Marrum in het prachtige Fryslân
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen
Socials
facebookinstragramlinkedin
Beoordelingen
logo isolatiehandel klein
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl - Alle Rechten voorbehouden