BERISO Kantplanken

Lees meer

De BERISO kantplank is een geëxtrudeerde polystereenplaat, oftewel XPS isolatie, voorzien van een houtvezelcementplaat of vezelcementplaat. Dit ter voorkoming van koudebruggen voor o.a. de fundering en gevel ter hoogte van het maaiveld waardoor deze gedeeltelijk in het zicht blijft. Deze kantplank vervangt enkele lagen metselwerk en voorkomt het optrekken van vocht. Kantplanken zijn niet ontwikkeld als zelfdragend element. De BERISO kantplank is onderhoudsvrij, vochtongevoelig en drukvast. De uitstraling is standaard in betonlook dikte 10 of 14 mm of antraciet dikte 8 mm maar is ook te verkrijgen in een natuursteenlook voor een luxe uitstraling. De sponning in de XPS isolatie aan de korte zijde zorgt voor een goede afdichting. Aan de lange zijde is een verjonging ook mogelijk. Standaardlengte is 1250 mm.
Kantplanken zijn niet ontwikkeld als zelfdragend element. Bij gebruik als bekisting de volledige lengte ondersteunen.
Voor het verwerken wordt de bovenzijde voorzien van een dubbele ril kit of watervast vullende lijm zonder oplosmiddel (MS-polymeer) en de onderzijde ondersabelen met specie.
Houd minimaal 3 mm naad aan bij zij-aansluiting onderling om de werking van de plaat op te vangen. Indien gewenst kan deze naad worden afgekit. Wanneer de randen van de cementvezelplaat zichtbaar blijven, dienen deze afgewerkt te worden.
Kantplanken hoger dan 350 mm of meer dan 35% zichtbaar dienen altijd mechanisch te worden bevestigd. Indien kantplanken ≥ 400 mm boven het maaiveld in het zicht blijven, adviseren wij de kantplanken ook mechanisch te bevestigen. Dit lichtgewicht element wordt op maat gemaakt en is zeer snel leverbaar. Vraagt u naar de mogelijkheden.


Toepassing

Dikte isolatie in mm

Breedte in mm

Rd-waarde

Merk

Kleur

Prijs

BERISO Kantplanken

Resultaat 1–16 van de 147 resultaten wordt getoond

sterk in isoleren
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Iconen_website_email
info@isolatiehandel.nl
Wij geven binnen 24 uur antwoord
bezoek isolatiehandel
Bezoek
Gezellig! De koffie staat klaar. 

Je vindt ons aan de Ljouwerterdyk 3
9073 LP  te Marrum in het prachtige Fryslân
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen
Socials
facebookinstragramlinkedin
Beoordelingen
logo isolatiehandel klein
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl - Alle Rechten voorbehouden