De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel

BERISO PIR Houtwolcement

BERISO PIR + Houtwolcement is een hoogwaardige akoestische en thermische isolatie in één. De afwerkplaat van houtwolcement zorgt voor een hoge brandwerendheid en geluidsdemping met een natuurlijke uitstraling. De platen zijn voorzien van een facet, wat zorgt voor een strakke afwerking en een mooi eindresultaat.

Lees meer

BERISO PIR houtwolcement

De BERISO PIR met houtwolcement is gecombineerd een uitstekend hoogwaardige akoestische en thermische isolatie in één.

Houtwolcement
De afwerkplaat van houtwolcement zorgt dus voor een hoge
brandwerendheid en geluidsdemping met een natuurlijke uitstraling. De houtwolcementplaten zijn gemaakt uit lange houtvezels, gebonden door cement of magnesiet.
Houtwolcement is daardoor onderhoudsvrij, stootvast en drukvast. De vezelbreedte van houtwolcement is verkrijgbaar in 2 mm fijn of 1 mm superfijn. De dikte van houtwolcement is verkrijgbaar in 15 of 25 mm. Standaard worden de panelen geleverd in een natureltint maar ze zijn ook leverbaar in wit of andere kleuren.
De randen van de BERISO PIR houtwolcement zijn recht of rondom voorzien van een facet. De facet zorgt dus voor een strakke afwerking en een mooi eindresultaat.

PIR isolatie
De PIR isolatie zorgt voor een hoge thermische isolatie bij een geringe dikte, dus erg handig bij renovatieprojecten waar niet veel ruimte is.

Randafwerking
De BERISO PIR houtwolcementplaten zijn leverbaar met een rechte afwerking of wisselsponning (overlap). De wisselsponning zorgt voor een zeer een dichte aansluiting.

Toepassing
De BERISO PIR houtwolcementplaat is geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieproject. Door de akoestische eigenschappen wordt de platen veelal toegepast bij bijvoorbeeld parkeergarages, bergingen, gemeenschappelijke ruimtes, kantoren, zwembaden, scholen en galerijen

Verwerking
De verwerking van BERISO PIR houtwolcement is redelijk eenvoudig omdat de afmeting 600 x 1200 mm erg handzaam is. Monteer de houtwolcementplaten bij voorkeur in een halfsteens verband of in een wild verband. Bij directe montage op beton plaatst u de massieve slagpluggen of de betonschroeven op minimaal 100 mm uit de hoek. Bij montage op hout hebben de schroeven een kop met houtvezelstructuur voor een decoratieve afwerking. De schroeven zijn leverbaar in de kleuren wit en natureltint.

Tot slot kunt u ons altijd mailen als uw dikte of afmeting er niet bij staat.


Filter gebruiken

Toepassing

Dikte isolatie in mm

Lengte in mm

Breedte in mm

Rd-waarde

Merk

Prijs

BERISO PIR Houtwolcement

Toont alle 11 resultaten

Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
logo falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel