De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel

Dakisolatie

Dak isoleren? Slim idee! Wist je dat 30% van de warmte in een gebouw via het dak verloren gaat?
Bij Isolatiehandel.nl vind je dakisolatie voor zowel hellende als platte daken en voor isoleren van zowel binnenuit als van buitenaf!

Welk dak wil je isoleren?

Plat dak van buitenaf isoleren

Voor het buitenaf isoleren van jouw platte dak heeft Isolatiehandel verschillende isolatiematerialen voor jou op voorraad. Wil je zo dun mogelijk isoleren en een hoge isolatiewaarde behalen? Kies dan voor PIR-platen of PIR-afschotplaten. Wil je een goedkoper alternatief? Dan kun je ook kiezen voor XPS en EPS isolatie. Al deze isolatiematerialen zijn niet alleen duurzaam, maar zorgen ook voor een gezond leefklimaat en een besparing op uw energierekening.

Bekijk aanbod
Plat dak van buitenaf isoleren

Plat dak van binnenuit isoleren

Een plat dak van binnenuit isoleren? Dit kun je zeer eenvoudig realiseren met isolatiematerialen zoals steenwol, glaswol of ecologische isolatie. Van binnenuit isoleren van een plat dak wordt ook wel koud dak genoemd, omdat het isolatiemateriaal direct tegen het dakbeschot tussen de balken wordt aangebracht. Plaats daarna altijd een folie om het isolatiemateriaal optimaal te beschermen tegen vocht.

Bekijk aanbod
Plat dak van binnenuit isoleren

Hellend dak van buitenaf isoleren

Een hellend dak van buitenaf isoleren? Ideaal voor het renoveren van bestaande bouw of het afwerken en isoleren van nieuwbouw. De renovatieplaten kunnen op het bestaande dakbeschot worden geplaatst en zijn bij levering al voorzien van tengels. Hierdoor hoef je zelf alleen nog maar de panlatten te bevestigen. Daarna kunnen de dakpannen er weer op. Hierdoor is het isoleren van een hellend dak van buitenaf eenvoudig en snel te realiseren.
Zelfdragende dakplaten zijn een alles-in-één-systeem om uw bestaande of nieuwbouwwoning in één keer te voorzien van isolatie en afwerking. Door deze samenstelling kun je snel en gemakkelijk isoleren en afwerken in één handeling.

Bekijk aanbod
Hellend dak van buitenaf isoleren

Hellend dak van binnenuit isoleren

Je bent van plan jouw schuin dak vanuit de binnenzijde te isoleren. Bekijk voordat je begint hoe je dak is opgebouwd, meestal is het dak ontworpen op een balkenstructuur met daarop een houten dakbeschot. Tussen de balken is een open ruimte dat je kunt opvullen met isolatiemateriaal. Meet de afstand tussen de balken en de diepte ervan. Op deze manier kun je zelf bepalen welk materiaal je gaat toepassen. Wil je een hoge isolatiewaarde halen? Kies dan voor PIR. Zoek je een goedkoper alternatief? Dan zijn steenwol of glaswol geschikt.
Voor ieder dakisolatie project kun je bij ons terecht. Koop hier jouw dakisolatie producten, of laat je eerst adviseren door één van onze isolatieprofessionals. Samen maken we jouw project tot een succes!

Bekijk aanbod
Hellend dak van binnenuit isoleren

Daken kunnen van binnenuit en van buitenaf geïsoleerd worden. Koudebruggen voorkomen en daardoor het dak optimaal isoleren? Dan is isolatie van buitenaf een goed idee met Beriso-renovatieplaten. Bij renovatieprojecten is dat vaak niet mogelijk en is isolatie van binnenuit door na-isolatie de enige optie. Is dit bij jou het geval? Niet getreurd! Isolatiehandel.nl heeft een ruim aanbod van op maat gemaakte BERISO elementen voor isolatie van binnenuit.

Veel van je kostbare warmte verlaat het huis via het dak. Reden te meer om ook deze degelijk te isoleren. Naast een flinke besparing op je energienota, draagt dakisolatie ook bij aan een prettiger binnenklimaat.

Eén van de meest toegepaste materialen voor dakisolatie van binnenuit zijn Beriso PIR-gipsplaten of Beriso PIRLAK platen. PIR-isolatie staat bekend om de zeer hoge isolatiewaarde, de platen zijn licht van gewicht en ultradun. De Beriso PIR met afwerkplaat is een afwerk- en isolatieplaat in één waardoor dit een snelle en duurzame isolatie oplossing is voor de binnenkant van daken. Naast de Beriso platen kun je bij Isolatiehandel.nl ook terecht voor PIR platen die zijn afgewerkt met folie. Deze platen zijn zowel geschikt voor isolatie van binnenuit en buitenaf, als voor hellende en platte daken. Wil je weten welk isolatiemateriaal het meest geschikt is voor jouw project? De isolatie professionals van Isolatiehandel.nl staan voor je klaar!

Een project voorzien van dakisolatie van buitenaf? Bij Isolatiehandel.nl vind je zelfdragende dakelementen van PIR isolatie! De dakelementen zijn geschikt voor meerdere soorten dakbedekking; pannen, leien, grind en zelfs zonnepanelen! Een plat dak voorzien van isolatie van buitenaf? Met steenwol creëer je maximale brandvertraging en geluidsdemping. Ook vind je bij Isolatiehandel.nl XPS isolatie voor het omgekeerde dak en is EPS isolatie de meest gunstige optie wat betreft prijs/kwaliteitverhouding.

Met onze ecologische isolatie producten bouwen we samen met jou aan een duurzamere wereld. Jouw project voorzien van ecologisch verantwoorde isolatiematerialen? Isolatiehandel.nl heeft isolatieplaten die bijdragen aan een positieve CO2 balans. Onze milieuvriendelijke platen zijn gemaakt van hennep, of van Pavatextil (katoenvezel) en hebben een goede isolatiewaarde. Daarnaast zijn deze panelen geschikt voor meerdere toepassingen zoals wand- en spouwisolatie, plafond en verdiepingsvloer isolatie.

Voor de aanschaf van jouw gewenste isolatiematerialen tegen scherpe prijzen ben je bij Isolatiehandel.nl aan het juiste adres. Door onze in-house productie kunnen wij jouw isolatiematerialen snel leveren! Bestel jouw gewenste isolatieproducten in onze webshop, of vraag vrijblijvend een offerte aan. Advies op maat nodig? Je kunt onze isolatie professionals bereiken via 0518-432325 of mail naar info@isolatiehandel.nl.

Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
logo falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel