De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
I.v.m. bouwvak worden bestellingen van 5 tm 11 augustus a.s. in week 33 geleverd.
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel
ECO isolatie

ECO isolatie

De energietransitie begint op snelheid te komen. Draag jij ook graag je steentje bij? Kies dan voor onze duurzame ECO-isolatie. Gemaakt van natuurlijke  materialen als hennep, bermgras of gerecyclede spijkerbroeken (Pavatextil). Goed voor het milieu én jouw energierekening!

Lees meer

ECO isolatie van Isolatiehandel.nl

Duurzaam bouwen, een duurzamere wereld creëren, onze ecologische voetafdruk verkleinen. Het zijn allemaal begrippen die steeds vaker de revu passeren. Als familiebedrijf denken wij ook na over de wereld die we doorgeven aan onze volgende generaties. Door jouw huis, kantoor of garage te voorzien van de beste isolatiematerialen dragen we allen bij aan een duurzamere wereld. Wil je nog een stapje verder gaan en jouw nieuwbouw of renovatieproject voorzien van ecologisch verantwoorde isolatiematerialen? Bij Isolatiehandel.nl ben je aan het juiste adres!

ECO isolatie voor een positieve CO2 balans

Wil je niet alleen jouw woning, kantoor of garage isoleren voor een betere wereld, maar daarbij ook gebruik maken van ecologisch verantwoorde materialen? Isolatiehandel.nl heeft milieuvriendelijke isolatiematerialen in het assortiment, die zorgen voor een aangenaam leefklimaat, en daarnaast vochtregulerend en vrij van giftige stoffen zijn. Deze ECO isolatie zorgt voor een positieve CO2 balans en is goed voor mens en milieu! Bestel jouw Eco isolatie in onze webshop, of neem contact op met onze isolatieprofessionals voor advies op maat!

Hennep of Pavatextil isolatiemateriaal

Bij Isolatiehandel.nl vind je bijvoorbeeld isolatiemateriaal van hennep. Deze stevige, onbeklede isolatieplaat is gemaakt van industriële vezelhennep, is damp-open en heeft een ongeëvenaarde warmteopslagcapaciteit. De productie van hennep zorgt voor minimale milieubelasting. Ook Pavatextil is een duurzamere keuze wat isolatiemateriaal betreft. Deze zachte thermo-akoestische isolatieplaat is gemaakt van katoenvezel (85%) afkomstig van gerecycleerd textiel (jeans en fluweel) en polyestervezel (15%). Naast thermische isolatie functioneren beide materialen ook uitstekend als akoestische isolatie.

Milieuvriendelijke isolatiematerialen van Isolatiehandel.nl

Onze milieuvriendelijke isolatiematerialen zijn geschikt voor meerdere toepassingen. Je kunt jouw vloeren, wanden en plafond voorzien van één van onze ecologisch verantwoorde materialen! Wil je weten welk materiaal het meest geschikt is voor jouw project? Neem contact op met de isolatieprofessionals. Zij voorzien je van advies en kunnen samen met jou kijken naar maatwerkoplossingen. Bijkomend voordeel is onze in-house productie van isolatiematerialen. Daardoor hebben wij grote voorraden en heb jij jouw gewenst isolatiemateriaal altijd snel in huis! 

ECO isolatie online kopen

In onze webshop kun je eenvoudig jouw eco isolatieproducten aanschaffen. Liever eerst advies op maat of een vrijblijvende offerte aanvragen? Dat kan! Bij elk isolatievraagstuk staan wij voor je klaar. Vraag online een offerte aan of neem contact op met onze isolatieprofessionals via 0518-432325!


Toepassing

Dikte isolatie in mm

Lengte in mm

Breedte in mm

Rd-waarde

Merk

Prijs

ECO Isolatie

Resultaat 1–12 van de 20 resultaten wordt getoond

persoon
Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
Falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
Altijd op de hoogte van het laatste nieuws? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief.
Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Naam
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel