De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel

Glaswol producten voor isolatie van je huis

Glaswol Naturoll 032 en 037 is een veerkrachtige, onbeklede glaswoldeken met ECOSE® Technology met een goede isolatiewaarde. Euro brandklasse A1. De glaswol is niet brandbaar.

Lees meer

Glaswol isolatie voor huizen – de ultieme oplossing voor energiebesparing

Isolatie is een belangrijk onderdeel van het bouwen van een huis. Het is niet alleen belangrijk voor het behoud van de warmte in de winter, maar ook voor het koel houden van het huis in de zomer. Glaswol isolatie is een van de beste opties voor het isoleren van huizen. In deze pagina zullen we uitleggen waarom glaswol isolatie zo geschikt is voor huizen en hoe het kan bijdragen aan energiebesparing.

Voordelen van glaswol isolatie voor huizen:

  • Glaswol isolatie is een van de meest efficiënte isolatiematerialen. Het heeft een hoge R-waarde (isolatie-waarde) en is in staat om warmteverlies te minimaliseren. Dit betekent dat het huis beter geïsoleerd is, waardoor er minder energie nodig is om het warm te houden in de winter.
  • Glaswol isolatie is brandveilig. Het is niet brandbaar en kan branden helpen te voorkomen. Dit is een belangrijk voordeel voor huizen, omdat brandveiligheid een belangrijke overweging is bij het bouwen van een huis.
  • Glaswol isolatie is milieuvriendelijk. Het is gemaakt van gerecyclede glasvezels en is volledig recyclebaar. Dit betekent dat het een duurzame oplossing is voor het isoleren van huizen.
  • Glaswol isolatie is gemakkelijk te installeren. Het kan worden gebruikt in veel verschillende delen van het huis, zoals de vloer, wanden en het dak. Het kan worden aangebracht door professionele installateurs of door doe-het-zelvers.

Hoe glaswol isolatie bijdraagt aan energiebesparing:

  • Door het minimaliseren van warmteverlies, zal de verwarming minder hard hoeven werken om het huis warm te houden. Dit betekent dat er minder energie verbruikt wordt, waardoor de energierekening lager zal zijn.
  • Omdat glaswol isolatie ook het koel houden van het huis in de zomer verbetert, zal de airconditioning minder hard hoeven werken. Dit betekent dat er minder energie verbruikt wordt, waardoor de energierekening lager zal zijn.
  • Glaswol isolatie kan ook bijdragen aan de waarde van het huis.

Filter gebruiken

Toepassing

Dikte isolatie in mm

Lengte in mm

Breedte in mm

Rd-waarde

Merk

Prijs

Glaswol producten voor isolatie van je huis

Toont alle 34 resultaten

Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
Falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel