Hennep

Lees meer

Ecologische Hennep Isolatie. 

Deze stevige, onbeklede isolatieplaat is gemaakt van industriële vezelhennep, is damp-open en heeft een ongeëvenaarde warmteopslagcapaciteit. Dit zorgt voor vertraagde opwarming en afkoeling en dempt temperatuurvariaties. Een BioBase-toepassing die bestaat uit een laag hennep isolatie, optioneel verlijmd met een afgewerkt plaatmateriaal. Daarnaast zorgt de productie van hennep isolatie voor een minimale milieubelasting. Een na-isolatie waarmee je met één element je zolder tegelijkertijd kunt isoleren en afwerken.

Hennep is een duurzaam materiaal en is vrij van schadelijke stoffen of vezels. Bij dit materiaal is de faseverschuiving substantieel hoger dan bij reguliere isolatiematerialen (zoals glaswol) en zo werkt deze ook in de zomermaanden optimaal om je huis of kantoor koel te houden.

Het proces is ook zeer ecologisch verantwoord. Hennep zuivert de lucht, put de kostbare grond niet uit en neemt grote hoeveelheden koolstofdioxide op. Perfect voor het isoleren van huizen of kantoren die “echt” duurzaam moeten zijn.

Wil je meer informatie ontvangen over Hennep isolatie? Neem contact op met onze Isolatie experts.


Toepassing

Dikte in mm

Lengte in mm

Breedte in mm

Rd-waarde

Merk

Prijs

Hennep

Toont alle 15 resultaten

Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
info@isolatiehandel.nl
Wij geven binnen 24 uur antwoord
Bezoek
Gezellig! De koffie staat klaar. 

Je vindt ons aan de Ljouwerterdyk 3
9073 LP  te Marrum in het prachtige Fryslân
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen
Socials
Beoordelingen
© Copyright 2022 - Isolatiehandel.nl - Alle Rechten voorbehouden