Folies

Folies

Meer informatie over de verschillende folies vind je op deze pagina. Wat doet isolatiefolie? De voornaamste toepassing is het weerkaatsen van warmte en kou. 

Lees meer

Door de reflecterende eigenschappen zorgt een dunne laag voor een goede isolerende werking. Folies als Superquilt en reflectiefolies zijn opgebouwd uit meerdere lagen en verschillende materiaalsoorten. Aan de buitenkant zit een laag aluminiumfolie, aan de andere zijde bevinden zich meerdere lagen synthetisch materiaal.

Voordelen
Licht van gewicht, makkelijk toepasbaar en gaat lang mee.
Te gebruiken voor daken, gevels en spouwmuren.

PE folie, dampremmende folie
PE folie is een veelzijdig te gebruiken folie, die vooral in de bouwwereld zijn nut bewezen heeft. Toepasbaar in de constructie en verpakking biedt PE folie volledige bescherming tegen vocht. Ondanks de minimale dikte van de PE folie is deze bijzonder sterk.

Spinvliesdoek
Spinvlies wordt ook wel vliesdoek, onderdoek, spinvliesfolie of dakfolie genoemd. Door een speciale vezelconstructie beschikt dit type folie over een hoge mate van dampdoorlaat en een beperkt vermogen vocht in zich op te slaan.

SuperQuilt reflectiefolie
De vele aluminium lagen in de isolatiefolie weerkaatsen de warmte en kou, waardoor deze direct terugkaatsen naar de gewenste locatie. In de zomer reflecteert de isolatiefolie de hitte naar buiten, in de winter houdt de isolatiefolie de warmte in huis. Doordat het isolerende effect met een folie wordt gecreëerd, hou je een zeer dun isolatiemateriaal over. Door steeds meer reflecterende lagen toe te voegen, verhoog je dus ook de isolatiewaarde. De reflecterende werking wordt geoptimaliseerd door de lagen gescheiden te houden door middel van luchtkussens. Steeds meer architecten en aannemers kiezen voor folies  omdat het Bouwbesluit sinds 2015 steeds strengere eisen aan de isolatie van gebouwen stelt. Dat isoleren op basis van reflectie van stralingswarmte zeer effectief is, is inmiddels bewezen door middel van certificeringen.


Toepassing

Dikte isolatie in mm

Breedte in mm

Merk

Prijs

Folies

Toont alle 8 resultaten

sterk in isoleren
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Iconen_website_email
info@isolatiehandel.nl
Wij geven binnen 24 uur antwoord
bezoek isolatiehandel
Bezoek
Gezellig! De koffie staat klaar. 

Je vindt ons aan de Ljouwerterdyk 3
9073 LP  te Marrum in het prachtige Fryslân
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen
Socials
facebookinstragramlinkedin
Beoordelingen
logo isolatiehandel klein
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl - Alle Rechten voorbehouden