Isolerende folies

Lees meer

PIF Isolatie

PIF Isolatie is het meest veelzijdige isolatie materiaal voor nieuwbouw en renovatie. Het is geschikt voor het isoleren van vloeren, hellende daken, voorzetwanden tegen een gevel of scheidingswanden.

Vochtwerend

De combinatie van stilstaande lucht in luchtkamers met een aluminium coating zorgt voor een zeer goede weerkaatsing van de warmte. Hierdoor wordt met een geringe dikte een hoge isolatiewaarde behaald. Doordat PIF isolatie vochtwerend is wordt de vloer ook beschermd tegen vocht. Het is licht, flexibel en gemakkelijk aan te brengen zonder beschermende maatregelen.

Warmtestraling

Folies isolerend werkt met warmte straling en dat is wat moeilijker te omvatten. Warmtestraling is bijna niet te zien, het is infrarood. Elk materiaal straalt warmte uit, daarom kun je met een infrarood kijker de warme en minder warme oppervlakten erg goed zichtbaar maken.

Verschillende diktes / maatwerk

De isolatie is standaard leverbaar in diverse diktes op rol; afhankelijk van de gewenste Rc waarde en ruimte die beschikbaar is om de isolatie aan te brengen. Op verzoek is maatwerk uiteraard mogelijk. We leveren tevens materialen om de isolatie te monteren en af te werken; zoals luchtdichte tape, flexibele isolatiefoam en bevestigingspluggen. Zo kunt u het complete PIF isolatie systeem toepassen.

2 in 1

Warmtestraling is alleen maar te isoleren met een materiaal dat deze infraroodstraling goed weerkaatst oftewel reflecteert. Aluminium weerkaatst deze straling erg goeden wordt daarom vaak hiervoor gebruikt. Denk aan een marathonloper die net over de finish komt en aluminium
om zich heen krijgt of een stukje vlees dat warm wordt
gehouden door het in te pakken met aluminiumfolie.
PIF isolatie combineert deze twee materialen in één product.

Weerkaatsen van straling

De stilstaande lucht in de luchtkamers en het aluminium
aan de buitenzijde om de straling te weerkaatsen. Hierdoor ontstaat een uniek isolatiemateriaal dat het gehele warmteverlies van de woning isoleert.

Om de levensduur van de folie te blijven garanderen wordt
het aluminium bij PIF isolatie beschermd door extra luchtkamers. Hierdoor blijft het aluminium beschermt, kan hij niet verouderen en blijft het aluminium de warmtestraling weerkaatsen.

Folies isolerend zijn nu verkrijgbaar bij isolatiehandel.nl in verschillende diktes.


Toepassing

Dikte in mm

Lengte in mm

Breedte in mm

Rd-waarde

Merk

Prijs

Isolerende folie

Toont alle 15 resultaten

Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
info@isolatiehandel.nl
Wij geven binnen 24 uur antwoord
Bezoek
Gezellig! De koffie staat klaar. 

Je vindt ons aan de Ljouwerterdyk 3
9073 LP  te Marrum in het prachtige Fryslân
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen
Socials
Beoordelingen
© Copyright 2022 - Isolatiehandel.nl - Alle Rechten voorbehouden