De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel

Kooltherm - Resol isolatie voor daken, muren, vloeren en plafonds

Kooltherm - Resol isolatie is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van een aluminium folie. Toepassing voor DAK - WAND - VLOER - SPOUW

Lees meer

Kooltherm - Resol isolatie 

Kooltherm isolatie, ook wel Resol isolatie genoemd is een hardschuim isolatieplaat die voorzien is van een aluminium folie aan beide zijden. Deze isolatieplaat heeft een hoge isolatiewaarde. Ook is deze plaat licht van gewicht waardoor deze makkelijk te verwerken is.
Toepassingen zijn onder meer muren (spouw), daken, plafonds maar ook vloeren.

Lambdawaarde Kooltherm isolatie
Als je gaat isoleren is de lambdawaarde (=warmtegeleiding) van het isolatiemateriaal erg belangrijk. Hoe lager de lambdawaarde, hoe beter het materiaal isoleert. Dus eigenlijk hoe lager de warmtegeleiding, hoe hoger de isolatiewaarde. De isolatiewaarde wordt weer uitgedrukt in een Rd-waarde. Hoe hoger dit getal, des te meer warmte wordt binnengehouden. Afhankelijk van het merk heeft Kooltherm isolatie een lambdawaarde van gemiddeld 0,021 W/mK. Hierin onderscheidt het materiaal zich duidelijk van vergelijkbare materialen zoals EPS, steenwol of glaswol. De lambda-waarde wordt uitgedrukt met het symbool ƛ

Isolatiehandel.nl is jouw isolatiespecialist als het gaat om advies op het gebied van dak-, wand-, vloer- of spouwisolatie. De kennis die wij in de afgelopen 27 jaar hebben opgedaan willen wij graag met je delen om energie te besparen en een aangenamer wooncomfort te creëren. Kooltherm isolatie is een hoogwaardig thermisch isolatiemateriaal met de hoogste Rd-waarde in vergelijking met andere materialen.

Voordelen Kooltherm
Het grote voordeel van Kooltherm tegenover andere isolatiematerialen is de isolatiewaarde. Kooltherm heeft een lambdawaarde vanaf 0,021 W/mK.
Met Kooltherm isoleer je dus beter met dezelfde dikte. Je isoleert hierdoor slanker en kosten-efficiënter én je behoudt meer ruimte.
Nog een voordeel is dat Kooltherm isolatie geen irritatie aan ogen, huid en luchtwegen veroorzaakt.


Filter gebruiken

Toepassing

Dikte isolatie in mm

Lengte in mm

Breedte in mm

Rd-waarde

Merk

Prijs

Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
logo falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel