Over Isolatiehandel Van den Berg

OVER ONS

Landelijke speler met regionaal karakter

_________

Al 27 jaar is Isolatiehandel van den Berg uw partner in isolatie. In het begin vrij kleinschalig en veel al regionaal. Inmiddels is Isolatiehandel van den Berg uitgegroeid tot een begrip binnen maar ook ver buiten de regio. Isolatiehandel van den Berg levert het complete assortiment voor dak-, wand-, vloer-, spouw-, en kelderisolatie. BERISO staat voor isolatie oplossingen. Voor iedere toepassing is er maatwerk leverbaar. Van den Berg DAK en WAND levert sandwichpanelen, beplating en zetwerk voor gevels en daken.

UW PARTNER IN DUURZAME OPLOSSINGEN

Al 27 jaar een betrouwbare partner

_________

Als familiebedrijf hebben wij altijd oog voor de toekomst, voor de generaties na ons. We vinden het daarom belangrijk om duurzame oplossingen te bieden voor de lange termijn. De huidige tijd vraagt om slimme, innovatieve ideeën die bijdragen aan het verlagen van het energieverbruik. Omdat wij onze rol als isolatiehandel hierin zo vanzelfsprekend vinden, leveren wij onze producten altijd tegen een scherpe prijs. Duurzame oplossingen moeten geen uitzondering zijn, maar juist de norm. Om het onze klanten nog makkelijker te maken, bieden we professioneel advies en op maat gemaakte producten. Samen met onze klanten werken we zo aan een duurzamere toekomst voor mens en milieu.

"Duurzame oplossingen moeten geen uitzondering zijn, maar juist de norm. Om het onze klanten nog makkelijker te maken, bieden we professioneel advies en op maat gemaakte producten. Samen met onze klanten werken we zo aan een duurzamere toekomst voor mens en milieu."
ROMMY VAN DEN BERG, EIGENAAR

TRANSPORT

Wij bezorgen jouw bestelling

_________
Isolatiehandel van den Berg beschikt over een eigen vrachtwagencombinatie met meeneemheftruck. Handig, want zo zijn wij flexibel in de levering van jouw gewenste isolatiematerialen! Voor alle bestellingen op het gebied van isolatie en de levering ervan, kun je bij ons terecht.

ONS TEAM

No nonsens familiecultuur

_________

No nonsens familiecultuur met goede onderlinge contacten en een leuke werksfeer, dat is waar Isolatiehandel van den Berg voor staat. Motivatie en plezier in het werk leiden tot een goede service naar de klant.  Service en advies staat al 27 jaar hoog in het vaandel. Wil je ons team komen versterken? Wellicht hebben we een geschikte vacature.

HISTORIE

Hoe het allemaal begon

_________
22 jaar lang stond Isolatiehandel van den Berg aan de Meekmawei in Hallum. Het bedrijf is opgericht door vader Reinder en dochter Rommy van den Berg. Wanneer je de oprit op kwam, werd je begroet door de hond die vervolgens meeliep naar de werkplaats. Een echt familiegevoel dat we al 27 jaar kunnen waarborgen.

Wij timmeren al 27 jaar aan de weg


LEES ONZE HISTORIE
Gratis verzending vanaf € 500,-

Vaste verzendkosten vanaf € 75,-
binnen NL*
Duurzaam isolatiematerialen

Vervaardigd van natuurlijke grondstoffen zoals hennep
Grote voorraden

In ons magazijn van meer dan 200.000m2 (!) oppervlak
EIgen productie

We produceren zelf. Zo zorgen we voor korte lijntjes!
sterk in isoleren
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Iconen_website_email
info@isolatiehandel.nl
Wij geven binnen 24 uur antwoord
bezoek isolatiehandel
Bezoek
Gezellig! De koffie staat klaar. 

Je vindt ons aan de Ljouwerterdyk 3
9073 LP  te Marrum in het prachtige Fryslân
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen
Socials
facebookinstragramlinkedin
Beoordelingen
logo isolatiehandel klein
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl - Alle Rechten voorbehouden