De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel

PIF isolatie meerlaagse isolatiefolie

Meest veelzijdige isolatie materiaal voor nieuwbouw en renovatie.
PIF isolatie is uitermate geschikt voor het isoleren van vloeren, hellende daken, voorzetwanden tegen een gevel of scheidingswanden.

 

Lees meer

Over PIF isolatie

Door PIF isolatie toe te passen in jouw huis, zul je merken dat je energiekosten afnemen. Dit komt doordat er minder energie nodig is om het gebouw op een comfortabele temperatuur te houden. Daarnaast kan PIF isolatie ook bijdragen aan een betere akoestiek en een lager vochtgehalte in het gebouw.

Hoe werkt PIF isolatie?

PIF isolatie isoleert op twee manieren, door reflectie en stilstaande lucht. De combinatie van stilstaande lucht in luchtkamers met een aluminium coating zorgt voor een zeer goede weerkaatsing van de warmte. Het warmteverlies door warmtestraling is alleen maar te isoleren met een materiaal dat de warmtestraling goed weerkaatst oftewel reflecteert. Aluminium weerkaatst deze straling erg goed en wordt daarom vaak hiervoor gebruikt. Om de levensduur van de folie te blijven garanderen wordt het aluminium bij PIF isolatie beschermd door extra luchtkamers. Hierdoor blijft het aluminium beschermt, kan hij niet verouderen en blijft het aluminium de warmtestraling weerkaatsen.

PIF isolatie combineert deze twee materialen in één product. Hierdoor wordt met een geringe dikte een hoge isolatiewaarde behaald. Doordat PIF isolatie vochtwerend is wordt de vloer ook beschermd tegen vocht.
Het is licht, flexibel en gemakkelijk aan te brengen zonder beschermende maatregelen.

Toepassingen PIF

PIF isolatie is toe te passen in de volgende constructies:

Onder de vloer
Het isoleren van de vloer zorgt voor een heerlijk comfortabel gevoel in je woning. De vloer voelt niet meer koud aan. Doordat PIF isolatie vochtwerend is wordt de vloer ook beschermd tegen vocht.

In een gevel
PIF isolatie is prima toe te passen als isolatie materiaal in een spouwmuur of in een HSB wand. Door de flexibiliteit is het makkelijk te verwerken. Wanneer de gevel geen spouw heeft maar u wil toch isoleren, gebruik dan PIF isolatie in een voorzetwand. Door de geringe dikte verliest u weinig ruimte.

Aan de binnenzijde van het dak
PIF isolatie is zeer geschikt om het dak aan de binnenzijde te isoleren. Door het aanbrengen van onze isolatiefolie en het vervolgens af te werken.

Diverse afmetingen

De isolatie is standaard leverbaar in diverse diktes op rol afhankelijk van de gewenste Rd-waarde en ruimte die beschikbaar is om de isolatie aan te brengen. Op verzoek is maatwerk mogelijk voor grote hoeveelheden. We leveren tevens materialen om de isolatie te monteren en af te werken; zoals luchtdichte tape, flexibele purschuim en bevestigingspluggen. Zo kunt u het complete PIF isolatie systeem toepassen.

PIF isolatie is bij ons verkrijgbaar in verschillende diktes en Rd-waarde.


Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
logo falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel