De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel

PIR isolatie voor daken, muren, vloeren en plafonds

PIR isolatie is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van een alu meerlagen complex of stucco folie. Toepassing voor DAK - WAND - VLOER - SPOUW

Lees meer

PIR isolatie 

PIR staat voor polyisocyanuraat en is een afgeleide van PUR. Dit is een van de meeste veelzijdige isolatiematerialen. PIR realiseert goede isolatiewaarden en is bijzonder licht, om deze redenen is PIR bij ons een van de meest verkochte isolatiematerialen. PIR wordt gebruikt voor het isoleren van nieuwe- en bestaande gebouwen. Toepassingen zijn onder meer muren, daken, plafonds maar ook vloeren.

Lambdawaarde PIR isolatie
Als je gaat isoleren is de lambdawaarde (=warmtegeleiding) van het isolatiemateriaal erg belangrijk. Hoe lager de lambdawaarde, hoe beter het materiaal isoleert. Dus eigenlijk hoe lager de warmtegeleiding, hoe hoger de isolatiewaarde. De isolatiewaarde wordt weer uitgedrukt in een Rd-waarde. Hoe hoger dit getal, des te meer warmte wordt binnengehouden. Afhankelijk van het merk heeft PIR-isolatie een lambdawaarde van gemiddeld 0,021 W/mK. Hierin onderscheidt het materiaal zich duidelijk van vergelijkbare materialen zoals EPS, steenwol of glaswol. De lambda-waarde wordt uitgedrukt met het symbool ƛ

Isolatiehandel.nl is jouw isolatiespecialist als het gaat om advies op het gebied van dak-, wand-, vloer- of spouwisolatie. De kennis die wij in de afgelopen 27 jaar hebben opgedaan willen wij graag met je delen om energie te besparen en een aangenamer wooncomfort te creëren. PIR isolatie is een hoogwaardig thermisch isolatiemateriaal met de hoogste Rd-waarde in vergelijking met andere materialen.

Voordelen PUR/PIR
Het grote voordeel van PUR/PIR tegenover andere isolatiematerialen is de isolatiewaarde. PUR/PIR heeft een lambdawaarde tussen 0.022 en 0.027 W/mK.
Met PUR/PIR isoleer je dus beter met dezelfde dikte. Je isoleert hierdoor slanker en kosten-efficiënter én je behoudt meer ruimte.
Nog een voordeel is dat PIR isolatie geen irritatie aan ogen, huid en luchtwegen veroorzaakt.

Vergelijk de isolatiewaarden van onze meest gebruikte isolatiematerialen!
Download tabel

PIR isolatie online te bestellen:

Afmeting 1200 x 2400 mm, randafwerking recht
Dikte: 20 – 30 – 40 – 50 – 60 – 70 – 80 – 100 – 120 – 140 mmAfmeting  1200 x 600 mm, randafwerking recht
Dikte: 20 – 30 – 40 – 50 – 60 – 70 – 80 – 100 – 120 – 140 mm
Neem contact met ons op wanneer de gewenste dikte of maatvoering er niet bij staat, vaak hebben we gelegenheidspartijen. Informeer ook naar maatwerk in isolatie.

Filter gebruiken

Toepassing

Dikte isolatie in mm

Lengte in mm

Breedte in mm

Rd-waarde

Merk

Prijs

PIR isolatie voor daken, muren, vloeren en plafonds

Toont alle 78 resultaten

Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
logo falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel