De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel

Plafond-en verdiepingsvloer

Profiteer van thermische en akoestische voordelen door het plaatsen van plafond- en of verdiepingsvloer isolatie. Zo verminder je de overlast van geluid dat wordt overgedragen tussen verdiepingen én houd je de warmte beter binnenhuis.

Lees meer

Isolatie van vloeren

Het isoleren van een vloeren helpt niet alleen om je huis energie zuiniger te maken. Ook verminder je geluidsoverlast in je woning of kantoor. Om een goede isolatie te bereiken mag de isolatie in de spouw of tussen verdiepen niet te stijf zijn, zo voorkom je dat trillingen worden doorgegeven via de vloer. Producten als de hennep of pavatextil P zijn hier uitermate geschikt voor.

Verdiepingsvloer isoleren

In vloeren of plafonds tussen verdiepingen wordt vloerisolatie of plafondisolatie meestal als geluidsisolatie toegepast. In oudere huizen zijn verdiepingsvloeren vaak van hout gemaakt. Een gewone houten balkenvloer is nauwelijks geluidsisolerend en storend zelfs, vanwege contactgeluid. Steenwol of glaswol isolatie is sterk geluidsabsorberend. Toegepast tussen de houten balken vergroot het de geluidsisolatie van de verdiepingsvloer aanzienlijk. Tussen de houten balken is meestal voldoende ruimte voor een laag isolatie. Afhankelijk van de situatie zijn ook combinaties mogelijk van isolatie op de houten vloer een zogenaamde zwevende vloeropbouw zoals redupanel.

Heb je vragen over plafond- en verdiepingsvloer isolatie?

Onze isolatie experts helpen je graag op weg met deskundig en vrijblijvend advies. Je kunt ze telefonisch bereiken via 0518-432325.


Filter gebruiken

Toepassing

Soort

Dikte isolatie in mm

Lengte in mm

Breedte in mm

Rd-waarde

Merk

Prijs

Plafond-en verdiepingsvloer

Resultaat 1–18 van de 52 resultaten wordt getoond

Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
logo falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel