Als zakelijke klant van Isolatiehandel.nl ontvang je meer dan alleen de beste prijs op isolatiemateriaal. Wij waarderen jou als zakelijke klant en dat benadrukken wij graag door het aanbieden van de onderstaande voordelen. Wat moet je hiervoor doen?

1. Maak eerst een account aan
2. Plaats een eerste bestelling via onze webshop
3. Betaal je eerste bestelling met Ideal.
4. Vul vervolgens onderstaand formulier in en we zetten je account direct om naar een zakelijk account zodat je op je volgende bestellingen alle zakelijke voordelen ontvangt.

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden als zakelijke klant van Isolatiehandel.nl en ontvang je meer dan alleen de beste prijs op isolatiemateriaal. Wij waarderen jou als zakelijke klant en dat benadrukken wij graag door het aanbieden van de onderstaande voordelen. Vul hiervoor onderstaand formulier in, dan maken wij je zakelijk account meteen in orde

Voordelen zakelijke klant 

✓ Korting bij grotere bestellingen

Bij afname van grotere hoeveelheden of regelmatige bestellingen, kunnen wij je speciale prijzen aanbieden. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

✓ Achteraf betalen

Je hebt recht op het achteraf betalen van facturen. Eerst moet jij je hiervoor als zakelijke klant registreren in onze webshop. Na ontvangst van de bestelling versturen wij de factuur per mail, deze dient binnen de afgesproken termijn te worden betaald.

✓ Bestellen via diverse kanalen

Naast onze webshop zijn wij natuurlijk ook via andere kanalen bereikbaar. Onze zakelijke klanten kunnen snel ook via mail en telefonisch de gewenste producten bestellen. 

✓ Extra functies bij je account

In jouw account vind je eerder geplaatste bestellingen, jouw bestellijst, de vergeleken producten en meer. Hier kun je ook gemakkelijk eerdere bestellingen opnieuw bestellen! 

✓ Altijd persoonlijk advies

Isolatiehandel.nl voorziet haar klanten graag van specialistisch advies. Daarom staat jouw persoonlijke isolatie expert altijd voor je klaar. Heb je een vraag over een bepaald product of heb je gericht advies nodig, neem dan contact met ons op!

Zakelijke klant

  • Vul het e-mailadres in waarmee je al een account hebt aangemaakt.
sterk in isoleren
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Iconen_website_email
info@isolatiehandel.nl
Wij geven binnen 24 uur antwoord
bezoek isolatiehandel
Bezoek
Gezellig! De koffie staat klaar. 

Je vindt ons aan de Ljouwerterdyk 3
9073 LP  te Marrum in het prachtige Fryslân
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen
Socials
facebookinstragramlinkedin
Beoordelingen
logo isolatiehandel klein
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl - Alle Rechten voorbehouden