Over ons

OPRICHTING ISOLATIEHANDEL

_______

22 jaar lang stond Isolatiehandel van den Berg aan de Meekmawei in Hallum. Het bedrijf is opgericht door vader Reinder en dochter Rommy van den Berg. Wanneer je de oprit op kwam, werd je begroet door de hond die vervolgens meeliep naar de werkplaats. Een echt familiegevoel dat we al 27 jaar kunnen waarborgen.VOORRAAD 2E KEUS ISOLATIE

_______

In die eerste 22 jaar is veel gebeurd. Het bedrijf maakte het verschil met zijn grote voorraad 2e keus materialen, welke zij voor een goede prijs op maat konden doorverkopen aan handelaren en particulieren. Het was snel een succes toen Rommy en zus Annemarie met een enorme combi trailer het land door reden, daar kon niemand omheen. Vrouwen in de mannenwereld.


28

jaar een betrouwbare partner

173.800

voltooide bestellingen

HANDEL IN A-KEUS ISOLATIE

_______

In die jaren groeide het bedrijf in Hallum en naast de 2e keus materialen werd ook steeds meer gehandeld in A-keus materialen. In 2006 nam Rommy de zaak in haar eentje over. Nu was het een ware 'one-woman-show'.

Na 10 jaar bleek de locatie in Hallum te klein en tegenwoordig functioneert deze als depot voor de buffervoorraad. Inmiddels was Isolatiehandel van den Berg ook in zijn assortiment en aanbod gegroeid. Grote voorraad, innovatieve producten en uitstekende service zorgden ervoor dat ook landelijk mensen de isolatie uit het hoge noorden leerden kennen.VERHUIZING ISOLATIEHANDEL

_______

Die verhuizing leverde zo’n 4000m2 extra opslagcapaciteit op, maar ook op deze locatie blijken de perken te klein. Met een door hun geautomatiseerde productielijn kan Isolatiehandel van den Berg zowaar elke isolatie vraag aan. Het bedrijf won, en werd genomineerd voor verschillende ondernemings prijzen. Het resultaat van hard werken en altijd een stapje voor blijven op de rest.

Na de verhuizing breidt niet alleen het assortiment maar ook het personeelsbestand uit. Inmiddels werken er 20 werknemers en wordt er steeds meer geproduceerd voor bedrijven, bovenop de vraag vanuit de particuliere markt.


20

werknemers met hart voor de zaak

23

isolatieproducten

4

vrouwen die hun mannetje staan

NIEUWE DIRECTEUR

_______

In 2019 wordt Martin Wijma als mede-directeur aangesteld, geen onbekende uit de bouwwereld. Met zijn kennis en ervaring zorgt Martin er voor dat Isolatiehandel van den Berg (ook in de afgelopen jaren) met volle kracht blijft groeien. In 2021 wordt Martin mede eigenaar.SERVICEGERICHT

_______

Servicegericht,  eigen productie en grote voorraden. Hierdoor zijn veel maten op voorraad en daar zit de kracht van de onderneming. Bovendien wordt door eigen transport een snelle levering gegarandeerd. Door isolatiemateriaal te bewerken en nieuw leven in te blazen is Isolatiehandel van den Berg onderscheidend binnen de branche, maar daar stoppen wij niet bij.


De kracht van Isolatiehandel van den Berg

BERISO

_______

Met een nieuwe lijn innovatieve producten wil Isolatiehandel van den Berg met BERISO bijdragen aan de verduurzaming van bouwend Nederland. Deze lijn is ontstaan vanuit de vraag naar prefab isolatieoplossingen en is speciaal ontwikkeld voor de bouwwereld.

Persoonlijk contact en advies wordt erg belangrijk gevonden, maar ook het personeel uit de regio is onmisbaar voor het bedrijf. Wij zijn nog steeds een familiebedrijf dat dichtbij zijn regionale karakter blijft, maar inmiddels dé isolatiepartner is van bouwend en wonend Nederland.

 


sterk in isoleren
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Iconen_website_email
info@isolatiehandel.nl
Wij geven binnen 24 uur antwoord
bezoek isolatiehandel
Bezoek
Gezellig! De koffie staat klaar. 

Je vindt ons aan de Ljouwerterdyk 3
9073 LP  te Marrum in het prachtige Fryslân
Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen
Socials
facebookinstragramlinkedin
Beoordelingen
logo isolatiehandel klein
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl - Alle Rechten voorbehouden