De wereld verduurzamen begint met isoleren

Gratis verzending > 500 euro

Grote voorraden
Eigen productie
Duurzame isolatiematerialen
logo isolatiehandel
logo isolatiehandel

Sandwichpanelen en beplating

Isolatiehandel.nl is een handelsbedrijf gespecialiseerd in het leveren van geïsoleerde en on-geïsoleerde dak- en gevelbeplating voor nieuwbouw en renovatie.

Lees meer

Door onze know-how bieden wij voor elk project een oplossing op maat. Wij leveren een zeer uitgebreid assortiment sandwichpanelen, profielplaten, sandwichpanelen, dakpan platen, permapan, verzinkte profielen, rails en alle toebehoren.

Onze hoogwaardige sandwichpanelen zijn de ideale oplossing voor uw bouwproject. Onze panelen zijn duurzaam, energie-efficiënt en eenvoudig te installeren. Bekijk onze grote selectie van maten en kleuren voor de perfecte aanvulling op uw bouwontwerp. Bestel nu en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service

Sandwichpanelen en beplating van Isolatiehandel.nl

Een goede én betaalbare optie, dat zijn sandwichpanelen en dak beplating. Ideaal wanneer je snel wilt bouwen en hoge isolatiewaarden wilt behalen. Het is de ultieme combinatie tussen design en functionaliteit.

Sandwichpanelen voor de wand, voorzien van een geprofileerde stalen plaat aan de binnenzijde (wit) en aan de buitenzijde (antraciet) met een kern van hardschuim isolatie, zijn eenvoudig te plaatsen als wand van een bedrijfshal, garage of woning.

Sandwichpanelen voor dak zijn tweezijdig voorzien van een stalen geprofileerde plaat voor isolatie en afwerking in één. De stalen platen geven de panelen een goede stevigheid voor plaatsing direct op de gordingen. De overlap aan de langszijde zorgt voor een waterdichte afwerking. Uitermate geschikt voor de plaatsing van zonnepanelen.

Joris Ide

Wij zijn dealer van Joris Ide, fabrikant van dak- en gevelsystemen voor de industriële,  agrarische sector en private woningbouw. Meer informatie vind je hier: Website Joris Ide

Italpanelli

Wij zijn dealer van Italpanelli, fabrikant van dak- en gevelsystemen. Om een snelle levering te garanderen hebben wij van deze leverancier een groot aantal producten uit voorraad leverbaar in standaardlengtes en standaardkleuren. Meer informatie vind je hier: Website Italpanelli

Sandwichpanelen en beplating zijn een veelgebruikt materiaal in de bouw- en constructie-industrie. Ze worden gebruikt voor de bouw van gevels, daken, wanden en zelfs vloeren. In dit artikel zullen we de voor- en nadelen van sandwichpanelen en beplating bespreken en waarom u deze zou kopen.

Voor-en nadelen van sandwichpanelen en beplating

Voordelen:

  1. Isolatie: Sandwichpanelen en beplating zijn zeer goed geïsoleerd en bieden een goede thermische en akoestische isolatie. Dit is ideaal voor gebouwen die veel warmte verliezen of veel geluidsoverlast hebben.
  2. Snelheid van installatie: Sandwichpanelen en beplating zijn eenvoudig en snel te installeren, waardoor bouwtijd wordt bespaard en kosten worden verlaagd.
  3. Duurzaamheid: Sandwichpanelen en beplating zijn zeer duurzaam en kunnen jarenlang meegaan zonder dat er onderhoud nodig is.
  4. Brandveiligheid: Sandwichpanelen en beplating zijn brandveilig en kunnen helpen bij het beperken van brandverspreiding in gebouwen.

Nadelen:

  1. Gewicht: Sandwichpanelen en beplating zijn zwaar en kunnen extra belasting opleveren voor de constructie van een gebouw.
  2. Kosten: Sandwichpanelen en beplating kunnen duurder zijn dan andere bouwmaterialen.

Standaard uit voorraad leverbaar en online te bestellen:

• Dakpaneel kerndikte 40/80 mm antraciet
• R-waarde 1.63
• Breedte 1000 mm
• Lengte vanaf 2.5 tot 8 mtr.
• Buitenplaat 0.5 mm RAL 7016 PS Trapezium
• Binnenplaat 0.4 mm RAL 9002 PS Gelinieerd
• Isolatie polyurethaanschuim
• Coating SP (siliconen polyester) 25 mµ
• Geen ontschuiming

Alle diktes, kleuren, lengtes met ontschuimingen uiteraard leverbaar, bel of mail ons voor meer info. Wij staan voor je klaar. Tevens bijpassende geïsoleerde lichtstraten dikte 10 mm verkrijgbaar.

Uit voorraad leverbaar en online te bestellen:

• Dikte 40 mm antraciet
• Breedte 1000 mm
• Binnenplaat 0.4 mm RAL 9010 PS gelinieerd wit
• Buitenplaat 0.5 mm RAL 7016 PS gelinieerd antraciet
• Lengte 2.5 – 6 mtr.
• Isolatie: polyurethaanschuim
• Coating: SP (siliconen polyester) 25 mµ

Tevens op bestelling leverbaar in meerdere diktes, afmetingen en kleuren. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Meer weten over onze sandwichpanelen en beplating?

Heb je vragen over hoe je het beste kunt isoleren voor jouw project? Onze isolatie experts helpen je graag verder. Neem gerust contact met ons op voor professioneel advies of een offerte op maat.


Filter gebruiken

Toepassing

Soort

Dikte isolatie in mm

Lengte in mm

Breedte in mm

Rd-waarde

Merk

Kleur

Prijs

Sandwichpanelen en beplating

Toont alle 47 resultaten

Advies nodig?
Neem gerust contact met ons op! Onze professionals voorzien je graag van deskundig advies over de juiste isolatiematerialen voor jouw project!
BERISO
Knauf
Rockwool
logo falk
Cladding Point
sterk in isoleren
Hulp nodig?
Maandag t/m vrijdag geopend van
8:00 - 12:30 en 13:00 - 17:00 uur.
Contact
Ljouwerterdyk 3
9073 LP te Marrum
© Copyright 2022 - 2023 - Isolatiehandel.nl
mollie idealmaestrobetaal bij isolatiehandel.nl met paypalamerican expressvisaFD Gazelle Awards isolatiehandel